KraftAV
014 87 39 93
[email protected]
Bij KraftAV weten we hoe belangrijk de juiste verlichting is voor de sfeer en uitstraling van elk evenement. Of je nu een intiem feestje, een bedrijfsbijeenkomst of een groot evenement organiseert, wij hebben de perfecte lichtoplossing voor jou.
Ontdek ons aanbod in Licht →
Waarom kiezen voor KraftAV?
Topkwaliteit Apparatuur
Wij bieden alleen topkwaliteit lichtinstallaties van gerenommeerde merken, zodat je verzekerd bent van indrukwekkende en betrouwbare verlichting.
Professionele Service
Ons team zorgt voor een naadloze installatie en afstelling van de verlichting, zodat jij je kunt focussen op je evenement.
Flexibele Verhuur
Of je nu voor een dag, een weekend of langer wilt huren, wij bieden flexibele huurtermijnen die aansluiten bij jouw behoeften.
Op Maat Gemaakt Advies
Wij luisteren naar jouw specifieke wensen en adviseren je over de beste lichtoplossing voor jouw evenement.
Complete Oplossingen
Naast lichtinstallaties kunnen wij ook zorgen voor effecten, bedieningspanelen en andere verlichtingsaccessoires die jouw evenement compleet maken.
KraftAV voor iedereen
Kleine Evenementen
Voor feestjes, vergaderingen en intieme bijeenkomsten bieden wij compacte en gebruiksvriendelijke lichtinstallaties die eenvoudig te bedienen zijn.
Middelgrote Evenementen
Voor bruiloften, bedrijfsfeesten en conferenties hebben wij krachtige lichtoplossingen die zorgen voor de juiste sfeer.
Grote Evenementen
Voor festivals, concerten en grote bijeenkomsten leveren wij in samenwerking met andere collega's uit ons netwerk professionele lichtinstallaties die voldoen aan de hoogste eisen.