KraftAV
014 87 39 93
[email protected]
Diensten
Bij het plannen van een evenement komt veel meer kijken dan alleen het huren van geluids- en lichtinstallaties. Bij KraftAV bieden we een breed scala aan aanvullende diensten om jouw evenement tot een groot succes te maken. Of je nu technische ondersteuning nodig hebt, online ticketing wilt regelen, of een stabiele internetverbinding op locatie nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Technische Ondersteuning
Onze ervaren technici zijn beschikbaar om je te helpen met alle technische aspecten van je evenement. Van de opbouw en afstelling van apparatuur tot het oplossen van eventuele problemen tijdens het evenement, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Met onze ondersteuning kun je je concentreren op het genieten van je evenement, terwijl wij de technische details verzorgen.

Online Ticketing
Maak het je gasten gemakkelijk met onze online ticketing service. Wij bieden een gebruiksvriendelijk platform voor het verkopen en beheren van tickets voor jouw evenement. Hiermee kun je eenvoudig de toegang regelen en de administratie bijhouden, zodat je evenement soepel en georganiseerd verloopt.

Stabiele Internetverbinding
Een betrouwbare internetverbinding is essentieel voor veel moderne evenementen. Of je nu livestreams wilt uitzenden, een online ticketing systeem wilt gebruiken, of gewoon wilt zorgen dat je gasten verbonden blijven, wij kunnen zorgen voor een stabiele en snelle internetverbinding op locatie.

Op Maat Gemaakte Oplossingen
Bij KraftAV begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en wensen. Neem contact met ons op om je idee├źn te bespreken en een op maat gemaakte offerte te ontvangen. Ons team staat klaar om je te helpen met deskundig advies en professionele ondersteuning.

Alles Voor Jouw Evenement
Van technische ondersteuning en online ticketing tot stabiele internetverbindingen, bij KraftAV bieden we alles wat je nodig hebt om je evenement tot een succes te maken. Wij zorgen voor de details, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van een perfect georganiseerd evenement.
Behalve onze eigen in-house kennis en materiaal beschikken wij ook over een groot netwerk dat we kunnen inschakelen om uw evenement naar een nieuwe niveau te tillen.

KraftAV - Jouw partner in volledige evenementondersteuning. Neem contact op met uw noden en wensen, en we kijken samen wat we voor u kunnen betekenen.