KraftAV
014 87 39 93
[email protected]
Bij KraftAV begrijpen we hoe cruciaal een hoogwaardige geluidsinstallatie is voor het succes van elk evenement. Of je nu een intiem feestje, een zakelijke bijeenkomst of een grootschalig evenement organiseert, wij hebben de perfecte geluidsoplossing voor jou.
Ontdek ons aanbod in Geluid →
Waarom kiezen voor KraftAV?
Topkwaliteit Apparatuur
Wij bieden uitsluitend hoogwaardige geluidsinstallaties van gerenommeerde merken, zodat je verzekerd bent van helder en krachtig geluid.
Professionele Service
Ons team zorgt voor een feilloze installatie en afstelling van de apparatuur, zodat jij je kunt concentreren op je evenement.
Flexibele Verhuur
Of je nu voor een dag, een weekend of langer wilt huren, wij bieden flexibele huurtermijnen die aansluiten bij jouw behoeften.
Op Maat Gemaakt Advies
Wij luisteren naar jouw specifieke wensen en adviseren je over de beste geluidsoplossing voor jouw evenement.
Complete Oplossingen
Naast geluidsinstallaties kunnen wij ook zorgen voor microfoons, mengpanelen en andere audio-accessoires die jouw evenement compleet maken.
KraftAV voor iedereen
Kleine Evenementen
Voor feestjes, vergaderingen en presentaties bieden wij compacte en gebruiksvriendelijke geluidsinstallaties die eenvoudig te bedienen zijn.
Middelgrote Evenementen
Voor bruiloften, bedrijfsfeesten en conferenties hebben wij krachtige geluidsoplossingen die zorgen voor optimale geluidskwaliteit.
Grote Evenementen
Voor festivals, concerten en grote bijeenkomsten leveren wij in samenwerking met andere collega's uit ons netwerk professionele geluidsinstallaties die voldoen aan de hoogste eisen.